Image unavailable

Samarbeten

Fotografering
Fotografering är en av de viktigaste byggstenarna i en bostadsaffär då det är bilderna i annonserna som ska locka så många spekulanter till visning som möjligt. Vi lägger stor vikt vid detta och använder oss av ett par mycket duktiga proffsfotografer som har hjälpt oss att fotografera hundratals lägenheter, vilket gör att de med erfarenhet i ryggen har stora kunskaper om hur en lyckad fotografering av din bostad ska se ut.

Home styling
Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska bete sig för att ens boende ska visa sig från sin bästa sida, speciellt vid försäljning och fotografering av din bostad. Homestyling, eller homestaging som det också kallas, är ett utmärkt verktyg för att höja värdet på din bostad vid en försäljning. Homestyling hjälper spekulanterna till din bostad att känna sig mer hemma och ger dem utrymme att föreställa sig hur det skulle vara att själva bo i just ditt hus eller din lägenhet. Homestyling är ett utmärkt verktyg för att höja värdet på din bostad. Vi har ett nära samarbete med ett homestyling företag som har stylat bostäder sedan 2005 och har lång erfarenhet inom branschen. Kontakta oss för mer information.

Flyttstädning
Inför en flytt är det ofta mycket att tänka på, inte minst flyttstädningen som kräver gott om tid för att det ska bli ordentligt gjort och för att köparna ska bli nöjda, För att undvika tråkiga diskussioner huruvida städningen är ordentligt gjord eller inte så har vi lösningen! Vi har goda kontakter med städfirmor som vi vet gör ett ordentligt och väl utfört jobb. Kontakta oss så hjälper vi er. För mer information se maklarsamfundet.se.

Besiktning
Både när du säljer och köper ett hus finns det en hel del som du bör tänka på. Det är förmodligen ditt livs största affär och det är viktigt att det går rätt till. Både köparen och säljaren har sitt respektive ansvar och det är viktigt att veta vad det innebär. Numera måste även småhus som säljs vara energideklarerade. Genom vårt samarbete med Anticimex och Eminenta kan vi erbjuda dig professionella hus- och lägenhetsbesiktningar, försäkringar som ger trygghet när du köper eller säljer din bostad samt energideklarationer.

Uppmätning
Rätt angiven bostadsyta är viktigt både för säljare och köpare samt andra inblandade - säljaren, för att få ut maxpris på sitt boende, och köparen för att priset satts därefter. Vi har samarbete med flera leverantörer på marknaden, kontakta oss så hjälper vi dig. För att få mer information om de regler som finns i standarden för areamätning finns en broschyr där du enkelt kan få svar på dina frågor om detta, SS21054:2009. För mer information se maklarsamfundet.se.

Boverket
Boverket är den nationella myndigheten för frågor om samhällsplanering, stads- och bebyggelseutveckling, byggande och förvaltning samt för boendefrågor. De svarar också för den centrala administrationen av statliga bostadsstöd i form av bidrag till finansiering av bostäder, olika energistöd och bidrag till icke statliga kulturlokaler och samlingslokaler. Det är från Boverket man beställer energideklaration för en fastighet. För mer information, se boverket.se

Mäklarsamfundet
Mäklarsamfundet är en oberoende part mellan fastighetsmäklare, köpare och säljare. Till Mäklarsamfundets kundombudsman kan du vända dig för att få information och vägledning kring sådant som rör köp och försäljning av bostäder. På Mäklarsamfundets hemsida kan du hitta svar på många av de frågor du har vad gäller ditt bostadsköp.