Övrigt, Omgivning
Friköpt - Lägenhet

Urbanization Royal Gardens
Nueva Andalucía

429 000 euro
3 rum och kök
98 kvm

Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Underbar trea med gångavstånd till Puerto Banus.

Välkommen till denna topprenoverade lägenhet precis invid Centro Plaza och bara ett par minuters promenad till den välkända hamnen Puerto Banus och stränderna.

Denna gavellägenhet i populära urbanisationen Royal Gardens badar i ljus med fönster och terrasser i söder och sydvästläge.
Hela lägenheten har nya stora golvplattor i grått, vitmålade väggar och infällda spotlights i taket.

Hallen har plats för avhängning av kläder och ett fönster som vetter mot gatan som ger ett fint ljusinsläpp, härifrån nås även bägge badrummen som har infällda takduschar, i det stora badrummet så är det walk-in dusch med golvvärme och dubbla handfat.

Master Bedroom har plats för en ordentlig dubbelsäng och gott om plats för förvaring i inbyggda helt nyinredda garderober, härifrån når man även en terrass i västläge med utsikt över grannområdet Aldea Blanca och mot berget La Concha.

Det andra badrummet har plats för en mindre dubbelsäng och även här finns nyinredda garderober som ger gott om plats för förvaring, fönstret har havsutsikt och här vaknar man upp till en vy av Gibraltar och Afrikas kust.

Vardagsrummet och köket hänger samman i en öppen planlösning och här har man också en platsbyggd lösning för tv och internet som ses från den härliga soffan eller middagsbordet.
Köket är välutrustat med integrerad kyl/frys och diskmaskin samt ugn med induktionshäll samt fläkt, gott om arbetsytor och en frukostbar gjord av vit stenskiva som även fungerar som stänkskydd för väggen.
Flera fönster som vätter i väster med magisk utsikt över havet, Gibraltar och Afrikas kust.

Den stora terrassen har plats för både matplats för 6-8 personer samt en loungegrupp och här erbjuds sol från lunch fram till sista timmarna på kvällen med havsutsikt och utsikt över poolen och urbanisationen.

Urbanisationen har en stor härlig trädgård med ett fint poolområde där det finns gott om plats för sol och bad.

Lägenheten säljs fullt möblerad och är helt redo för inflyttning, internet via Fiber finns indraget i lägenheten.

Fastigheten är även en av få med hiss i närområdet.

Dokument Köpguide Wallenberg Real Estate Driftkostnader / månad El: 30 Euro VA: 60 Euro Samfällighet: 150 Euro Övrigt: 91 Euro Fakta Boarea:
98 kvm
Terrass:
31 kvm
Antal rum:
3
Antal badrum:
2
Ägandeform:
Friköpt - Lägenhet
Driftkostnad:
331 Euro / månad
Fönster:
2-glas
Fasad:
Puts
Komm. skatt:
0 %

Planritningar

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid